Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
18-09-2017
Hulp
Een buurtbewoonster wil graag met enige regelmaat gaan fietsen op een duofiets. Deze duofiets is aanwezig.
18-09-2017
Hulp
Wie wil deel uit gaan maken van ons loketteam? Twee keer per maand het loket van StinsKracht bemensen. De woensdagmiddag of de vrijdagmorgen.
18-09-2017
Hulp
Een buurtbewoonster is momenteel erg ziek en kan niet lang staan. We zoeken voor haar iemand die op maandag of dinsdag langs gaat bij haar om even een afwasje te doen. Er is een structurele hulp op de vrijdag.
18-09-2017
Hulp
Voor een dementerende man zoeken we iemand die hem door middel van een wandeling of andere activiteit kan activeren. Omdat meneer dementerend is en dagstructuur nodig heeft is het wenselijk dat er structuur in de bezoeken is. Het gaat erom dat hij geactiveerd wordt om uit huis te komen en in beweging te blijven.
18-09-2017
Hulp
Een buurtbewoner met geheugenproblemen heeft behoefte aan een buddy die structureel langs kan komen voor een praatje, kleine klussen maar ook eventueel mee kan bij afspraken. Hij heeft wel buren waar hij op terug kan vallen maar geen familie. Wie wil zijn buddy worden?
18-09-2017
Hulp
Een vrouw met Parkinson zoekt hulp met ramen lappen en af en toe eens grondig stofzuigen (onder de bank). Ongeveer één keer per maand. Haar man is enige tijd geleden overleden en ze gaat hem steeds meer missen. Het is niet alleen het zo nu en helpen in huis maar ook het sociale contact.
18-09-2017
Tuinieren
Voor een buurtbewoner zoeken we iemand die eenmalig de tuin op orde wil brengen.
18-09-2017
Hulp
Heb je een auto en zou je het leuk vinden om af en toe de stad in te gaan of naar een winkelcentrum met een hele lieve mevrouw uit Westenholte? Dan heb ik een perfecte match voor je. Een lief ouder echtpaar uit Westenholte zoekt iemand die hun praktisch kan ondersteunen, met een uitstapje of kleine dingen in huis.
18-09-2017
Hulp
Voor een dementerende man zoeken we een maatje voor gezelschap of een ziekenhuisbezoek. Voor bijvoorbeeld 1x per maand.
17-09-2017
Hulp
Wie helpt er zaterdag a.s. 23 Sept even mee tijdens en/of na de kinderkledingbeurs in de Stinskerk? beurzen@wijkverenigingwvf.nl
31-07-2017
Overig
Mijn vrouw is haar trouwring verloren. Heeft iemand hem gevonden? Inscriptie Robbert 15-5-15. Combinatie van geel en wit goud. Alvast bedankt voor de hulp.
Pagina's (1): 1